CaturdayVaknade och klev direkt från sängen till datorn och började jobba. Avbröt för att göra frukost som jag åt medan jag fortsatte jobba. Sedan tog vi en kort promenad där jag fotade lite (ligger ute på Insta) och nu håller jag på med min andra omgång hemmagjord glass (testade kaffe/choklad smak först som blev stark men god) Nu blir det vanilj som vi ska äta med hemmagjorda brownies där jag byter ut vitt socker till kokossocker och mjölet är hälften kokosmjöl och antingen mandel (som idag) eller bovete.

I skrivandets stund har jag katt-kompis som sover bakom datorn, en vacker make på soffan och världens finaste son på sitt rum och jag är jäkla nöjd att vi alla är hemma ^^

Hoppas ni har en fin Lördag

Mata ne

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon